mival
Nov
|
 |
« kdy: Leden 05, 2009, 14:02:51 » |
|
Velice mi chybí možnost mazání celých složek, po importu z prohlížeče se mi nahrajou mraky záložek a mazat nejprve obsah složek a pak kliknout na smazat prázdné se mi zdá složité. Chybí mi tu něco jako koš, prostě něco kam když se cokoli přetáhne tak se smaže  Pak bych ještě ocenil možnost strukturování složek (složky, podsložky...)
|
|
|
|
« Poslední změna: Leden 05, 2009, 14:23:55 od mival »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Admin
Host
|
 |
« Odpověď #1 kdy: Leden 06, 2009, 23:48:20 » |
|
Mazání složek můžem udělat, zatím funguje hromadné mazání jenom u složky Nezatříděné. Co se týká většího strukturování, podsložky určitě ne, v budoucnu ale budou další stránky. Koš snad bude, ale jiný než píšete, spíš něco jako poslední záchrana záložek před definitivním smazáním.
UPDATE (05/2009): Mazání složek s odkazy už funguje.
|
|
|
|
« Poslední změna: Červen 01, 2009, 20:06:23 od Admin »
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
ntradek
Host
|
 |
« Odpověď #2 kdy: Březen 21, 2009, 17:52:45 » |
|
Jo, mazání složek by se mi taky líbilo. Přesně z tohoto důvodu byl import záložek z Opery nepoužitelný a musel jsem přidávat ručně. 
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Angel6
Host
|
 |
« Odpověď #3 kdy: Červen 01, 2009, 14:45:52 » |
|
to co navrhnu asi prkotina nebude, ale uzamknuti polozek by bylo strasne uzivatelsky prijemne, nekdy se mi stava ze az na po 3ti kliknu na odkaz, jelikoz furt hybu s polozkou misto abych na ni jen kliknul
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Admin
Host
|
 |
« Odpověď #4 kdy: Červen 01, 2009, 19:59:54 » |
|
Dalo by se udělat: 1) u kazdeho odkazu by byla oblast, za kterou by se dal pretahovat. Ale pak se omezi oblast pro text. 2) zapnout/vypnout funkci drag&drop by se dalo, ale pak dlouho trvá nové "nastartování". Ledaže bychom otevřeli plnou stránku s odkazy v novém okně. 3) nechat to tak :-)
Mně to ale nedělá. Ve kterém prohlížeči se to děje?
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Angel6
Host
|
 |
« Odpověď #5 kdy: Červen 02, 2009, 09:08:29 » |
|
prioritne pouzivam gChrome 2 ... chovani je ze vzdycky napoprve odkaz nadskoci, jako ze si mysli ze ho chci nekam pretahnout, kdyz na to hned kliknu podruhe pak uz se odkaz otevre ... zkousim na vsechny zalozky zurive klikat, a po chvilce uz to nedela vubec, kdyz naopak restartnu prohlizec, tak to dela zas, asi to vypada na chybu v prohlizeci ... jo, zkusil jsem ostatni(FF 3.0.10, Safari 3.1.1, IE8, Opera 9.62) a tam to nedela
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|
Admin
Host
|
 |
« Odpověď #6 kdy: Červen 02, 2009, 09:27:34 » |
|
Chrome jsem zkousel ve verzi 2.0.172.30 a i tady je potřeba trochu pohnout s myší, aby se odkaz dal přesunout.
|
|
|
|
|
Zaznamenáno
|
|
|
|
|